Bogen “Samme himmel, samme jord”

Bogen er på 116 sider i A4 format med mange billeder. Den koster 200 kroner + porto hos Saxo (som dog indimellem sælger den billigere).

Link til Saxo

BAGSIDETEKST:
I næsten 200 år har stuehuset på Sønderbygård været nogens hjem, i mindst 500 år har nogen kunnet omtale gården som deres hjem eller ejendom, i over 2000 år har nogen boet på dette sted, og endnu længere har nogen begravet deres døde her. Og alle disse mennesker har handlet, så godt de kunne i forhold til deres livs omstændigheder, og disse handlinger og valg har indimellem efterladt sig varige spor i landskabet, eller i form af genstande, billeder og dokumenter. Spor som fortæller om, hvordan skæbner og beslutninger i én tid vil påvirke skæbner og betingelser i de næste tider. Denne fortælling om Sønderbygård tager netop sit udgangspunkt i disse bevarede spor og oplysninger og viser, hvordan samfundsbetingelser og personlige beslutninger har formet gården gennem tiderne og bestemt dens skæbne. I den forstand er bogen en helt traditionel lokalhistorisk fortælling, men samtidig er det også er en personlig fortælling om forfatterens barndomshjem, familie og slægt.

 

 

Opslag fra bogen

 

 

Video-intro til “Samme himmel, samme jord”

Intro til bogen

På linket herover ligger en video, hvor jeg fortæller om min bog “Samme himmel, samme jord”. Jeg fortæller om bogens opbygning og lidt om selve indholdet og andre betragtninger i forbindelse med bogen. Videoen er 15 minuter lang og det er (tydeligvis) første gang, at jeg laver sådan noget – så jeg er lidt usikker i starten. Lyden er heller ikke for god og jeg optager med computerens indbyggede kamera som gør, at jeg ikke har direkte øjenkontakt. MEN hvis man overvejer at købe bogen på nettet (saxo.com), vil man her få et godt indtryk af, hvad man vil modtage : )